Avon Lovestival cu Seturi Speciale

Avon Lovestival cu Seturi Speciale

In iunie Avon da liber la dragoste! Dragostea de festival.  Bucura-te de cele mai cool seturi de beauty. Vezi care sunt  seturile din acest sezon estival care se anunță a fi unul de neuitat.

Descriere

Avem pentru tine 3 recomandari de seturi de la Irina Rimes, Valerie Lungu si Irina Deaconescu.

Set Spotlight Lover – Redus de la 162.95 ron la 130 RON

Pregătește-te de festival cu Setul Spotlight Lover by Irina Rimes. Strălucește în lumina reflectoarelor cu un look îndrăzneț, folosind nuanța intensă și mată a rujului Hydramatic. În același timp, bucură-te de efectul protector al nucleului cu acid hialuronic, care îți menține buzele pline și hidratate. Inspiră-te din look-ul Irinei Rimes și arată-ne machiajul tău de festival folosind #SpotlightLover .

Avon Lovestival cu Seturi Speciale

Setul contine:

Set Summer Well Lover – Redus de la 120.97 ron la 80 RON

Vara aceasta, sărbătorim parteneriatul cu SummerWell cu un set de festival dedicat! Cu mascara Lash Genius ai parte de 5 dintre cele mai dorite beneficii pentru genele tale. Tot ce rămâne de făcut este să răspândești energie pozitivă, vibrații bune și să te bucuri de muzică – asta înseamnă Genius! Inspiră-te din look-ul Valeriei Lungu și arată-ne machiajul tău de festival folosind #SummerWellLover .

Avon Summer Well Lover

Setul contine:

Set Sunrise Lover – Redus de la 145.99 ron la 110.01 RON

Prinzi de fiecare dată răsăritul la festivaluri? Am pregătit setul perfect pentru tine! Alege un machiaj rezistent, care îți va fi alături de la începutul serii până la răsărit. Savurează din plin atmosfera de neuitatat! Inspiră-te din look-ul Irinei Deaconescu și arată-ne machiajul tău de festival folosind #SunriseLover .

Avon Sunrise Lover

Setul contine:

Locul lansarii

Disponibil acum pe Avon

 

Te-ar putea interesa Notino Cadouri de la Kerastase si Farmec 20% Discount la Gerovital Sun