BEAUTY OF JOSEON Light On Serum Centella + Vita C

BEAUTY OF JOSEON Light On Serum Centella + Vita C

Descopera noul ser Light On Serum de la Beauty of Joseon cu  vitamina C intr-o noua lumina: tolerabilitate mai buna, textura imbunatatita si combinata cu unul dintre cele mai iubite ingrediente de ingrijire a pielii, centella asiatica!

Descriere

  • Vitamina C (10%) – imbunatateste elasticitatea si fermitatea pielii,  reducand inflamatia si oferind o aparare robusta impotriva radicalilor liberi, ilumineaza pielea, minimizeaza ridurile, intareste vizibil pielea sau reduce hiperpigmentarea. Rezultatul este un ten mai uniform care radiaza de sanatate si vitalitate.
  • Extract de centella asiatica (68%)promoveaza sinteza colagenului, imbunatatind elasticitatea si fermitatea pielii, de asemenea calmeaza pielea iritata si reduce inflamatia, hraneste si calmeaza pielea, dar ii si creste rezistenta prin furnizarea de hidratare si nutrienti esentiali. Rezultatul este o imbunatatire vizibila a starii pielii, abordand probleme care variaza de la pigmentare la semnele post-acnee.

Indicatii

  • Produsul poate fi utilizat pe orice tip de ten, insa in cazul unui ten extrem de sensibil este recomandata introducerea treptata in rutina.
  • Nu utilizati in acelasi timp cu un produs exfoliant.
  • Utilizati dimineata si/sau seara.
  • Recomandat pentru: Ten neuniform, hiperpigmentare.

Pret

89.9 lei (pretul poate suferi modificari, vezi aici pretul actualizat) – pentru extra reducere 5% foloseste cod –  SOLE6006

Locul lansarii

Disponibil acum pe SOLE