BestValue Black Friday 2023

BestValue Black Friday 2023

Intre 10 si 12 noiembrie, prinde reducerile de PANA LA 60% la mii de produse si nu te opri aici! Urmeaza-ti instinctul si inhata VOUCHERELE de discount si super PREMIILE celor 2 tombole. De Black Friday, NU ai nevoie de bilet de avion. Creeaza-ti un cont cu adresa de email si confirma-l.

Descriere

Inscrie-te din timp si vezi primul cele 16 PRODUSE VEDETA! In plus, afli cand se da STARTUL de Black Friday, inaintea tuturor.

Inscrie-te aici

Adauga-ti produsele preferate in WISHLIST pana pe 9 noiembrie, comanda produsele in zilele de Black Friday si intri in tragerea la sorti. Poti castiga unul din cele 10 PREMII in valoare de 200 Euro!

FIECARE PREMIU CONTINE:

  • 1 x Set Rituals – The Ritual of Jing, 495 ml (Gel de dus spumant 200 ml, Mini betisoare parfumate 70 ml, Exfoliant corporal 125 gr, Crema de corp 100 ml)
  • 1 x Whisky Glenfiddich 15 Years Solera Reserve, 700 ml
  • 1 x Praline Mix Leonidas, 600 gr
  • 1 x Parfum Lancome La Vie Est Belle L’Extrait, 30 ml

*Inscrierile in tombola „Add to Wishlist!” sunt valide exclusiv online, doar daca participantii indeplinesc urmatoarele conditii: s-au inscris si abonat cu adresa de e-mail la newsletterele BestValue in formularul de mai sus, au cont confirmat pe BestValue.eu, au produse preferate in sectiunea Wishlist din contul lor (produse adaugate  pana la data de 9.11.2023) si realizeaza o comanda online, validata pe site-ul BestValue.eu in perioada 9-12 noiembrie. Extragerea va avea loc pe data de 5 decembrie 2023. Castigatorii vor fi contactati individual pentru revendicarea premiului, fiind anuntati si public, pe site, in pagina dedicata castigatorilor.

Locul lansarii

Disponibil acum pe BestValue