Bestvalue Majestic Sale

Bestvalue Majestic Sale

Înscrie-te chiar azi pentru a primi TITLUL care îți deschide toate porțile shoppingului exclusivist. Pe 5 iulie vei fi întâmpinat de un mail cu un CUVÂNT CHEIE care va activa discountul de 30%* la produsele din categoriile Parfumuri, Machiaj, Îngrijirea pielii, Accesorii și Fashion.

Descriere

Ceremonia de inmanare a distinctiilor speciale va incepe in cel mai scurt timp, la Palatul BestValue. Inscrie-te chiar azi pentru a primi TITLUL care iti deschide toate portile shoppingului exclusivist.

INSCRIE-TE AICI

  • Pe 5 Iulie vei fi intampinat de un mail cu un CUVANT CHEIE care va activa discountul de 30%* la produsele din categoriile Parfumuri, Machiaj, Ingrijirea pielii, Accesorii si Fashion.

  • Vei avea acces la toate surprizele nobiliare inaintea tututor. Trebuie doar sa-ti faci lista cu produsele adorate din timp, pentru ca stocurile sunt limitate.

  • Noul statut iti va deschide si alte porti si surprize nobiliare. Ramai cu ochii pe newsletterul campaniei ca sa afli ce alta rasplata grandioasa se indreapta catre tine.

*Campania cu discount de 30% va fi valabila doar maine, 05.07.2023, si se aplica in cos in baza unui cod de voucher pe care il primesti la inscrierea in campanie prin formularul din pagina, la toate produsele din categoriile Parfumuri, Machiaj si Ingrijirea pielii, Accesorii si Fashion, cu exceptia produselor cu ridicare din aeroport si a Parfumurilor Niche.

Locul lansarii

Disponibil acum pe Bestvalue

 

Te-ar putea interesa Hiris pana la 47% Reducere Alfaparf Milano plus Cadou si Sole pana la 35% Reducere la SPF