BestValue Wonder Wishlist

BestValue Wonder Wishlist

Daca ai un bilet de avion valid si iti plac produsele din Duty Free, atunci aceasta campanie e pentru tine. Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi azi, 5 septembrie, produsele tale preferate in Wishlist, iar maine pe 6 septembrie vei descoperi surprize in Wishlistul tau. Mai multe produse adaugate in Wishlist garanteaza mai multe reduceri surpriza. Bafta!

Descriere

Intra aici si aduna produsele in Wishlist-ul tau. 

Nu uita! Stocurile sunt limitate, asa ca pe 6 septembrie e important sa-ti muti cat mai repede in cos produsele din Wishlist pentru care ti s-au oferit discount.

Campania Wonder Wishsale cu discount variabil va avea loc in data de 6 septembrie 2023 si se aplica doar la produsele din Wishlist semnalizate corespunzator si care indeplinesc conditia sa fi fost adaugate in Wishlist pana la ora 00:00, inainte de ziua inceperii campaniei. Campania este valabila in limita stocului disponibil, exclusiv online, si nu se aplica la produsele cu livrare in aeroport. Discountul nu se cumuleaza cu alte promotii active in site si nici cu vouchere. Produsele adaugate in Wishlist ulterior datei de 5 septembrie, ora 23:59, nu vor intra in promotie.

Locul lansarii

Disponibil acum pe BestValue

 

Te-ar putea interesa Sabon Reduceri la Seturi