Campanie Testare Isdin

Buzz Store Campanie Testare Isdin

Descoperă rutina de îngrijire ISDIN Acniben, special creată pentru nevoile tenului predispus la acnee. Campania se adresează adolescenților și adulților, cu ten gras, predispus la coșuri, puncte negre, exces de sebum, pori dilatați, pete și alte imperfecțiuni. Înscrie-te ȋn campanie ! Doar 100 de locuri disponibile.

Descriere

Descoperă rutina de îngrijire ISDIN Acniben pentru o piele reală, cu o frumusețe autentică. Am selectat pentru tine următoarele produse:

  • ACNIBEN GEL DE CURĂȚARE MATIFIANT curăță porii, înlătură impuritățile și reduce excesul de sebum, datorită formulei cu acid salicilic și Zinc-PCA. Ajută la reducerea bacteriilor care cauzează acnee (C. Acnes), lăsând pielea curată și proaspătă, mai puțin lucioasă, fără a o usca. Recomandat pentru utilizare zilnică.
  • ACNIBEN GEL – CREMĂ MATIFIANTcu textură lejeră, reglează excesul de sebum și ajută la diminuarea coșurilor. Conține acid hialuronic cu proprietăți de hidratare, Zincamidă (Niacinamide + Zinc PCA)Biosaccharide Gum-2. Recomandată tenului gras, predispus la acnee și cu roșeață sau pete.

Cele 100 de kit-uri complete de testare conțin:

  • 1 x ACNIBEN Gel de curățare matifiant pentru față & corp, utilizare dimineața & seara – 400ml
  • 1 x ACNIBEN Gel cremă matifiant pentru față, utilizare dimineața & seara – 40ml

Înscrie-te ȋn campanie aici

Locul lansarii

Disponibil acum pe BuzzStore