Campanie Testare La Roche Posay

Testeaza produsele Lipikar, recomandate de medici dermatologi pentru îngrijirea pielii sensibile, uscate sau cu tendință atopică, potrivite pentru întreaga familie! Vei obține astfel protecția ideală pentru pielea ta în anotimpul rece și vei descoperi că îngrijirea pielii poate fi un proces foarte simplu, când ai alături aliații potriviți!

Kit-ul cuprinde 5 produse:

  • 1 x Lipikar Syndet AP+, 100ml – o cremă de curățare ultra-delicată ce poate fi folosită pentru baie sau duș, de către persoanele cu piele sensibilă, predispusă la senzație de mâncărime, uscată sau cu tendință atopică, chiar și în timpul puseurilor.
  • 1 x Lipikar Ulei de spălare AP+, 100ml – este un ulei spumant care curăță cu delicatețe pielea foarte uscată și sensibilă, oferind în același timp o experiență senzorială de curățare prin textură ultra-fină și parfumul delicat, hipoalergenic.
  • 1 x Lipikar Gel de spălare, 100ml – un gel de duș special formulat pentru pielea sensibilă și uscată, care este potrivit pentru întreaga familie.
  • 1 x Lipikar Baume AP+M, 400 ml – un produs pentru hidratarea corpului și tenului, cu o formulă unică, ce integrează ingrediente dezvoltate cu ajutorul Știintei Microbiomului (Aqua Posae Filiformis și Microresyl) pentru a restabili și a proteja echilibrul microbiomului cutanat. Pe lângă ingredientele ce vizează sănătatea microbiomului, Lipikar Baume AP+M conține niacinamidă și apă termală La Roche-Posay, ce au un efect calmant, dar și unt de shea, un emolient ce ajută restabilirea funcției de barieră a pielii. Astfel el are triplă acțiune: calmează imediat pielea, are efect anti-mâncărime și previne apariția puseurilor de uscăciune a pielii. Lipikar Baume AP+M imbunătățește calitatea vieții prin acțiunea, putând oferi un somn mai bun prin diminuarea senzației de mâncărime.
  • 1 x Timer La Roche-Posay

Inscrie-te in campanie aici 

Disponibil acum pe Buzzstore