Dior Fard Obraz Rosy Glow

Dior Fard Obraz Rosy Glow

Dior tocmai a lansat noul fard de obraz reinventat Backstage Rosy Glow disponibil in 6 nuante.

Descriere

Fardul de obraz emblematic Rosy Glow a fost reinventat intr-o formula noua care se imbina perfect cu pielea pentru a-i da instant o stralucire sanatoasa. Acest fard de obraz pudra reactioneaza cu PH-ul si nivelul de umiditate al pielii in timpul aplicarii, rezultand o culoare personalizata de lunga durata. Pielea ramane proaspata si stralucitoate pe tot parcursul zilei.

Dior Fard Obraz Rosy Glow

Textura sa ultra fina si usoara aluneca si se topeste in piele amestecandu-se in mod natural pentru rezultate care pot fi construite dupa blunul plac obtinand fara greutate o senzatie de a doua piele. Dior si-a extins paleta de blush Rosy Glow cu patru nuante noi pentru a se potrivi mai bine cu o mare mare varietate de tipuri de piele creand in acelasi timp o potrivire perfecta a culorilor cu o stralucire sanatoasa.

Dior Fard Obraz Rosy GlowDior Fard Obraz Rosy GlowDior Fard Obraz Rosy Glow

Deci, il putem considera un truc secret pentru a obtine un aspect de obraji naturali trandafirii pentru un efect proaspat si stralucitor. Infuzat cu tehnologia de revigorare a culorii, acest fard de obraz inovator reactioneaza la nivelul de umiditate al pielii la aplicare pentru a oferi un efect trandafiriu personalizat. Rezultatul fiind o stralucire naturala, sanatoasa si instantanee care dureaza toata ziua.

Dior Fard Obraz Rosy Glow

Nuantele fardului de obraz:

  • 001 Pink
  • 004 Coral
  • 006 Berry
  • 012 Rosewood
  • 015 Cherry
  • 020 Mahogany

Pret

De la 209 lei

Locul lansarii

Pot fi cumparate pe: DIOR+SEPHORA ROMANIA+NOTINO+MARIONNAUD