DIOR FOREVER GLOW

Dior a lansat pentru sezonul Primavara 2024 doua produse din linia Forever Glow si anume Forever Glow Star Filter care e un produs multifunctional pentru ingrijirea pielii si machiaj si al doilea Forever Glow Maximizer care e un iluminator lichid multifunctional.

DIOR FOREVER GLOW STAR FILTER

Primul amplificator pentru ten de la Dior lumineaza vizibil, netezeste si estompeaza pielea pentru o nuanta mai radianta ca niciodata.

Un hibrid intre ingrijirea pielii si machiaj, acest fluid ofera 24 de ore de hidratare. Cu multiple scopuri, poate fi purtat pe pielea curata pentru a evidenția stralucirea naturala, înainte sau amestecat cu fondul de ten Dior Forever Skin Glow pentru a intensifica stralucirea, sau aplicat in anumite zone dupa aplicarea fondului de ten pentru a evidentia anumite zone ale fetei.

Textura lejera se amesteca cu pielea pentru a obtine un finisaj uniform si natural, fara efect de machiaj. Formula  compusa din 94% ingrediente de origine naturala este imbogatita cu extract de iris, ingredientul distinctiv de ingrijire a pielii al machiajului pentru față Dior Forever.

Gama de nuanțe, conceputa pentru a se armoniza cu nuantele de fond de ten Dior Forever Skin Glow, este potrivita pentru diferite tonuri de piele.

Pret

De la 269 lei (pretul poate suferi modificari, vezi aici pretul actualizat)

Locul lansarii

Disponibil acum pe Notino Dior

DIOR FOREVER GLOW MAXIMIZER

Primul iluminator lichid Dior Forever, o adevarata concentrare de lumina intr-o sticla, lumineaza si imbunatateste tenul cu un luciu spectaculos, instant si de lunga durata.

Imbogatit cu pigmenti perlati ultra-fini si luminosi, Dior Forever Glow Maximizer acopera tenul intr-un efect de strslucire sanatoasa care dureaza intreaga zi. Textura  fina si proaspata, usor de amestecat, se contopeste perfect cu pielea pentru a reflecta lumina cu un efect natural, fara machiaj. Formula compusa din 92% ingrediente de origine naturala si imbogatita cu extract de iris hidrateaza pielea timp de 24 de ore.

Disponibil in nuante vibrante si universale, concepute pentru diferite tonuri de piele, iluminatorul lichid Dior poate fi purtat singur sau ca un touch final al machiajului: natura sa multifuncționala il face ideal ca iluminator, blush, bronzer sau o pata de culoare pe pleoape.

Aplicatorul sau generos depune exact cantitatea potrivita pe piele pentru o aplicare intuitiva si usoara a machiajului.

Nuante disponibile:

  • Pink
  • Pearly
  • Gold
  • Rosy
  • Peachy
  • Bronze

Pret

De la 204 lei (pretul poate suferi modificari, vezi aici pretul actualizat)

Locul lansarii

Disponibil acum pe Notino + Dior