Huda Beauty Creamy Obsessions

Huda Beauty Creamy Obsessions

Huda Beauty a lansat noile  palete de farduri de ochi Creamy Obsessions. Paletele conțin 8 farduri cremoase care se transforma intr-un finisaj pudrat și 1 nuanță de fixare ultrafina, catifelata si translucida, astfel incat sa iti poti fixa look-ul pe tot parcursul zilei.

Două palete cremoase, monocromatice și versatile, cu farduri de ochi inovatoare, ultra-pigmentate, metalice, marmorate ce se amestecă ușor pentru a crea o varietate de look-uri atemporale – de la cele lejere, de zi cu zi, până la cele spectaculoase!

Aceste palete cremoase includ patru tipuri de farduri si formule inovatoare! Fardurile cremoase mate au o textura cremoasa care se transforma intr-un finisaj pudrat rafinat. Pot fi utilizate singure, ca baza, sau pentru a adauga intensitate unui look. Fardurile cremoase metalizate ofera un rezultat intens. Ca top coat, acestea adauga o nota de stralucire look-ului tau. Fardurile cremoase pudrate si marmorate prezinta spirale care transforma culoarea si textura pentru o senzatie catifelata si un finisaj multidimensional! În cele din urma, pudra „set” de fixare este ultrafina, catifelata si translucida, astfel incat sa iti poti fixa look-ul pe tot parcursul zilei!

Create pentru a completa orice ton de piele, paletele sunt disponibile în nuanțele Maro Neutru (tonuri calde) sau Greige (tonuri reci) .Creează look-uri nelimitate indiferent de abilitățile tale de machiaj cu aceste farduri cremoase ușor de utilizat și multifuncționale care te ajută să creezi profunzime și să definești ochii.

Pret

160 lei

Locul lansarii

Disponibil acum pe Sephora