Ivybears vitamine din noua generatie

Ivybears vitamine din noua generatie

In perioada 29.09-06.10 ai 25% Reducere la toata gama de vitamine de la brandul german Ivybears. In plus, la fiecare produs cumparat Ivybears primesti cadou IVYBEARS® Women’s Hair Vitamins in valoare de 80 lei.

Descriere

Schimbarea anotimpului și a temperaturilor nu trebuie să însemne neapărat răceli frecvente, tuse sau alte afecțiuni specifice toamnei. Aportul zilnic de vitamine, somnul odihnitor și stresul ținut sub control contribuie semnificativ la sănătatea ta. Întărește-ți sistemul imunitar pentru sezonul rece cu noua generație de vitamine sub formă de ursuleți, simpatici și gustoși IVYBEARS®.

IVYBEARS ® Boost Immune 

Un adevărat cocktail de vitamine:  include zinc, biotină, vitamina B6, E, D2, B2, B12 și C, care stimulează în mod natural sistemul imunitar. Ursuleții delicioși au gust fructat de portocale, sunt 100% vegani, fără gluten, fără soia și nu conțin dioxizi de titan, conservanți sau aditivi, coloranți sau arome artificiale.

IVYBEARS ® Boost Energy

Pentru oboseală redusă, putere de concentrare crescută și performanțe îmbunătățite, care conțin o cantitate mare de taurină, cofeină și vitamina B6 și B12.

IVYBEARS ® Restful Sleep și IVYBEARS ® Stress Relief

Este duo-ul de care ai nevoie pentru un somn liniștit și pentru a ține stresul cotidian sub control. Primul complex conține doze mari de melatonină și roiniță, ingrediente care susțin un somn odihnitor, de calitate. Al doilea complex conține o concentrație ridicată de lactium, L-teanină și roiniță, care contribuie la reducerea stresului și funcționarea normală a sistemului nervos.

IVYBEARS® Women’s Hair Vitamins

Te ajută să ai un păr sănătos și bogat, datorită formulei sale puternice care conține biotină foarte concentrată, zinc, acid folic și multe alte vitamine valoroase. Disponibile și în varianta pentru bărbați.

IVYBEARS® Vibrant Skin Vitamins

Este un supliment alimentar care îmbunătățește calitatea pielii datorită combinației extrem de eficiente de colagen și acid hialuronic, care sprijină reînnoirea structurilor de colagen din interior spre exterior.

Locul lansarii

Disponibil acum pe Sole