Kerastase Premiere Decalcifiant

Kerastase a lansat recent gama de lux  Premiere Decalcifiant pentru par deteriorat care elimina surplusul de calciu de pe suprafata firului de par cu ingrediente active care redau rezistenta si stralucirea parului prin aplicarea in straturi.

Kérastase Première Bain Décalcifiant Réparateur

Acest sampon profesional fara sulfati curata delicat scalpul si parul, eliminand in acelasi timp calciul, ce slabeste si mai mult parul tratat. Parul este reparat din interior spre exterior, ruperile sunt reduse, iar aspectul sau sanatos este restabilit. Sampon cu textura alba, creamoasa ce se transforma in spuma, actiunea sa dubla combate acumularile excesive de calciu din apa dura care ataca parul deja deteriorat sau decolorat, lasandu-i un aspect tern, fara viata si lipsit de vitalitate. Acesta reface legaturile de cheratina din interiorul firului de par, reparandu-l din interior. Parul tau se simte mai neted si mai usor de aranjat, stralucitor si plin de vitalitate.

Pret

154 lei (pretul poate suferi modificari, vezi aici pretul actualizat)

KérastasePremière Fondant Fluidité Réparateur

Primul balsam decalcifiant reparator pentru toate tipurile de păr deteriorat. Redă elasticitatea inițială a părului, întărind fibra. Hidratarea și fluiditatea sunt restabilite instantaneu pentru părul procesat excesiv sau decolorat. Atunci când părul este deja deteriorat, calciul se va acumula și mai usor, slăbind și mai mult cuticula și cortexul. Kérastase Fondant Fluidité Réparateur cu dublă acțiune combate surplusul de calciu, mai întâi decalcificând, apoi reparând părul. Aspectul rigid al părului datorat calciului din apa dură este neutralizat, prevenind ruperea ulterioară, iar părul este reparat din interior spre exterior. Kérastase Première Fondant Fluidité Réparateur învăluie părul cu textura sa ușoară, asemănătoare unei gelatine și redă părului rezistența și elasticitatea inițială. Părul rămâne extra catifelat, neted și suplu.

Pret

204 lei (pretul poate suferi modificari, vezi aici pretul actualizat)

Kérastase Première Masque Filler Réparateur 

Fillerul anti rupere de la Première este o mască bogată pentru toate tipurile de păr deteriorat, care repară și reconstruiește forța interioară a părului supraprocesat, protejând împotriva ruperii ulterioare. Părul devine mai puternic și mai frumos. Deși calciul este prezent în mod natural în păr, atunci când părul este deteriorat, acesta absoarbe prea mult, ceea ce duce la acumulări excesive ale acestuia. La acest nivel ridicat, calciul slăbește interiorul și exteriorul fibrei capilare. Cu textura sa cremoasă, această mască decalcifiantă se absoarbe în păr, oferind o îngrijire suplimentară pentru a maximiza recuperarea părului, în special după procesele chimice. Acțiunea sa dublă reconstruiește structura părului, netezește suprafața și reduce radical ruperea, astfel încât părul revine la starea sa cea mai sănătoasă, mai puternică și mai frumoasă.

Pret

259 lei (pretul poate suferi modificari, vezi aici pretul actualizat)

Kérastase Première Concentré Décalcifiant Ultra-Réparateur

Primul pre-sampon care indeparteaza calciul din fibra capilara si repara complet toate tipurile de par deteriorat. Calciul din apa dura poate deteriora si mai mult parul delicat, deja supraprocesat sau decolorat. Pentru ca este mai poros, parul deteriorat absoarbe de 3 ori mai mult calciu decat parul natural. Concentratia de acizi din acest tratament are o dubla actiune: decalcifica parul de aceasta supradoza de calciu si il repara din interior spre exterior, redandu-i rezistenta initiala si anuland aspectul sau rigid si tern. Cu textura sa de gel transparent, acest pre-sampon repara in mod spectaculos daunele persistente, reconectand legaturile rupte de keratina, pentru a intari rezistenta si structura parului. Parul ramane mai puternic, cu un aspect mai sanatos si mai stralucitor.

Pret

276 (pretul poate suferi modificari, vezi aici pretul actualizat)

Kérastase Première Sérum Filler Fondamental

Kérastase Première Sérum Filler Fondamental este un serum leave-in cu textură ușoară, fără clătire, pentru repararea interioara a tuturor tipurilor de păr deteriorat, lăsându-l strălucitor și suplu. Din cauza porozității sale crescute, părul procesat absoarbe de 3 ori mai mult calciu din apă decât părul netratat, ceea ce duce la un exces de calciu, care este vizibil în interiorul și în exteriorul fibrei capilare. Kérastase Sérum Filler Fondamental are o acțiune dublă: textura sa lejeră sigileaza cuticulele pentru a proteja suprafața părului, în timp ce umple fibra și întărește rezistența acestuia. Părul dumneavoastră este protejat de daunele provocate de calciul din apa dură, precum și de umiditate și de căldura de pâmă la 230°C. Încrețirea părului este eliminata, iar acesta ramâne neted și suplu, ușor de coafat.

Pret

244 lei (pretul poate suferi modificari, vezi aici pretul actualizat)

Kérastase Première Huile Gloss Réparatrice

Kérastase Première Huile Gloss Réparatrice este un ulei concentrat leave-in care repara si reda stralucirea tuturor tipurilor de par deteriorat. Calciul, la fel ca multe minerale, este bun pentru sanatatea parului, dar o cantitate prea mare poate duce la un exces de calciu, ce deterioreaza si mai mult parul excesiv de prelucrat sau decolorat, facandu-l predispus la rupere. Acest ulei are o dublă actiune: datorita concentratiei sale ridicata de agenti reparatori si de ingrijire, sigileaza varfurile despicate, stimuleaza rezistenta parului si neutralizeaza radical aspectul tern persistent al parului deteriorat. Parul ramane mai puternic si de 4 ori mai stralucitor.

Pret

208 lei ((pretul poate suferi modificari, vezi aici pretul actualizat)

Locul lansarii

Disponibil acum pe Notino