Lancome 3 Mini Produse Cadou

Lancome 3 Mini Produse Cadou

Alege serumul de inalta performanta de la Lancome potrivit tenului tau si primesti 3 Mini Produse Cadou.

Descriere

  • ADVANCED GÉNIFIQUE SERUM – Serum Anti-Îmbătrânire Advanced Génifique este serumul nostru star, potrivit fiecărui tip de ten sau ton al pielii. O singură doză este tot ce e nevoie pentru regenerarea barierii naturale a pielii mai rapid ca niciodată. Este dovedit că serumul nostru întărește microbiomul: microorganismele care sunt parte integrată a tenului fiecăruia dintre noi formează o barieră mai puternică, pentru o recuperare a pielii mai rapidă și vizibilă.
  • RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM – SERUM ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE CU 3 INGREDIENTE ACTIVE – Descoperă noua eră a produselor anti-îmbătrânire de înaltă performanță de la Lancôme inspirate de știința regenerativă a pielii. Inovație patentată, Rénergie H.C.F. Triple Serum combină în mod excepțional trei doze concentrate de Acid Hialuronic, C*+ Niacinamide și Acid Ferulic într-o singură doză de îngrijire intensă a pielii. Fiecare dintre aceste ingrediente foarte puternice și eficiente separat erau considerate a fi imposibil de combinat, până la acest serum, unde fuzionează într-un concentrat anti-îmbătrânire de înaltă performanță, pentru a regenera pielea.
  • Comanda aici

Cadoul consta in 3 Mini Produse:

*Vânzare promoțională valabilă în perioada 1-7 august 2023, în limita stocului disponibil. Pentru a beneficia de promoție poți achizitiona orice serum.

Locul lansarii

Disponibil acum pe Lancome

 

Te-ar putea interesa Emag 20% Extra Reducere la Dermato-Cosmetice si Kiehl’s August Glow