Lancome Black Friday 2023

Lancome Black Friday 2023

Am dat startul Black Friday Lancôme! Vino și găsește-ți fericirea cu ofertele încântătoare. Ți-am pregătit produsele tale preferate cu până la 35% reducere. Nu rata oportunitatea de a-ți sărbători frumusețea unică de acest Black Friday cu Lancôme. Profita si de produsele de la oferta Ultima Sansa cu pana la -50% Reducere.

Descriere

25%* REDUCERE LA COMENZI DE MINIM 300 LEI

30%* REDUCERE LA COMENZI DE MINIM 400 LEI

35%* REDUCERE LA COMENZI DE MINIM 600 LEI

*Vânzare promoțională valabilă în perioada 6- 12 noiembrie 2023, în limita stocului disponibil. Promoția nu se aplică Calendarului Advent, Beauty Box, seturilor în ediție limitată de Crăciun, colecției în ediție limitată Louvre, precum nici altor produse aflate în alte campanii de reduceri. Promoția nu este cumulabilă cu coduri promoționale de discount (ex: nu se cumulează cu reducerea pentru abonare la newsletter).

Nu rata ultima șansă de a te bucura de produsele emblematice la prețuri speciale:

ULTIMA ȘANSĂ: -50%* REDUCERE

*Vânzare promoțională valabilă pe 6-13 noiembrie 2023, în limita stocului disponibil. Promoția se aplică exclusiv unei selecții de produse. Promoția nu este cumulabilă cu coduri promoționale de discount (ex: nu se cumulează cu reducerea pentru abonare la newsletter) sau cu oferta de Black Friday, oferta de Cyber Monday sau orice altă promoție de reducere.

Locul lansarii

Disponibil acum pe Lancome