Lancome Louvre Collection 2023

Lancome Louvre 2023

Lancôme tocmai și-a lansat cea mai nouă colaborare, ediția limitată Lancome x Louvre Collection. Include o paletă de machiaj concepută de Lisa Eldridge, patru nuanțe de rujuri L’Absolu Rouge Drama Matte și Advanced Génifique Serum.

PALETA RICHELIEU WING

Paleta de farduri Richelieu Wing combină o pudră iluminatoare si patru nuanțe de fard de pleoape foarte pigmentate. Paleta de machiaj în ediție limitată este concepută de Lisa Eldridge și celebrează sculptura lui Corinne, o poetesă greacă din secolul al V-lea î.Hr., găzduită în aripa Richelieu a muzeului Luvru. Nuanțele paletei folosesc Tehnologia Prisma pentru un impact maxim de culoare și strălucire. Indiferent dacă preferați un aspect strălucitor subtil sau un aspect îndrăzneț, textura mătăsoasă blenduibila și construibilă oferă posibilități infinite. Fiecare nuanță poarta numele la o anumita parte  a aripii Richelieu; nuanța Peridot inspirată de Cour Puget, nuanta Copper de Cour Carrée; nuanța Marble de Cour Marly si nuanța Roz de Palatul Regal.

Pret

410 lei

Locul lansarii

Poate fi cumparata pe: LANCOME

L’ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE

Inspirat de sălile și galeriile din interiorul Luvrului, patru nuanțe de L’Absolu Rouge Drama Matte sunt imbracate în statui frumoase, fiecare fiind o capodopera ce spune povestea puterii feminine. Rujul este gravat fiind o simulare a  arhitecturii Luvrului, iar capacul este de colecție și poate fi reutilizabil, astfel încât veți avea întotdeauna o piesă de artă cu nuanța L’Absolu Rouge preferată.

Nuantele rujului:

  • 196 French Touch
  • 274 French Tea
  • 200 French Drama
  • 105 Celestial Rose

Pret

205 lei

Locul lansarii

Poate fi cumparat pe: LANCOME

ADVANCED GÉNIFIQUE SERUM

În mitologia greacă, Hygie este fiica lui Asclepius, zeul medicinei, și a lui Epione, zeița sănătății, curățeniei și igienei. Ea întruchipează expresia „Kalos kagathos” folosită în Grecia antică pentru a desemna frumusețea și bunătatea. Acesta este motivul pentru care Hygie a fost aleasă pentru a imbraca sticla  emblematică Génifique Serum. Advanced Génifique întărește bariera protectoare de umiditate a pielii pentru o piele sănătoasă și strălucitoare. O barieră puternică de hidratare a pielii ajută la menținerea hidratării și la apărarea împotriva agresorilor externi, inclusiv a poluării, frigului și a vremii uscate. Formulat cu 10% prebiotic Bifidus, acid hialuronic și vitamina Cg, acest ser anti-îmbătrânire ajută la îmbunătățirea aspectului pielii terne și a semnelor de îmbătrânire pentru o piele vizibil strălucitoare. Advanced Génifique Serum îmbunătățește elasticitatea și aspectul liniilor fine cauzate de deshidratare sau din cauza subțierii pielii, care în cele din urmă se poate adânci în riduri.

Pret

605 lei

Locul lansarii

Poate fi cumparat pe: LANCOME