Parfumuri noi aprilie 2023

Lansari parfumuri aprilie 2023

Iata cateva dintre parfumurile lansate recent in 2023. 

Narciso Rodriguez For Her Forever

Acest parfum sarbatoreste cea de a 20-a aniversare a parfumului Narciso Rodriguez For Her Eau de Toilette lansat in 2003. Versiunea noua nu este cu mult diferita decat cea originala, doar ca are in plus o usoara nota fructata si aroma florii de Frangipani care se simte la inceput apoi pe masura se diminueaza si ramane aroma parfumului original.

 

Narciso Rodriguez For Her Forever

Poate fi gasit pe: BESTVALUE+SEPHORA+NOTINO+LOOKFANTASTIC

Jean Paul Gaultier Scandal Gold

Initial acest parfum a fost lansat doar in Orientul Mijlociu, dar acum va fi lansat si in intreaga lume. Aceasta versiune este un pic diferita fata de celelalte predecesoare, care sunt destul de dulci si sexi, fiind inspirata de Orientul Mijlociu, contine sofran, miere si cardamom in nota de varf cu nuante de piele, devine un fel de piele balsamoasa cu acel sofran picant si cu un paciuli in baza, se simte unisex. Este destul de serios si de asemenea destul de puternic.

 

Jean Paul Gaultier Scandal Gold

Chloé Nomade Jasmin Naturel Intense

Acest parfum are o combinatie frumoasa dintre iasomie, fructe uscate si un fel de aroma de piele intoarsa, deci este foarte cald si reconfortant, fructat, dar nu dulce. Se simte destul de unisex. Puterea de durata este buna, este un parfum puternic si captivant cu acele note mici de curmale si se imbina foarte bine cu iasomia si precum cu notele de piele intoarsa.

Chloé Nomade Jasmin Naturel Intense

Poate fi gasit pe: MARIONNAUD+SEPHORA+NOTINO+LOOKFANTASTIC

Billie Eilish No 2

Un parfum care se simte unisex, dulce si cald si cu siguranta foarte lemnos. Poate fi considerat mai mult un parfum de seara si este destul de accesibil ca pret.

Billie Eilish No 2

Poate fi gasit pe: LOOKFANTASTIC+DOUGLAS

Issey Miyake L’eau d’Issey Pivoine

Acest parfum a fost lansat in 2023 si este o interpretare de bujor fata de cel original. Cel original avand un parfum de crin acvatic foarte revigorant si avand o durata foarte mare, iar editia noua are acelasi ADN cu originalul, doar ca are in plus parfumul de bujor. La inceput se simte aroma de bujor proaspat, usor dulce, dar pe masura ce se usuca ramane exact aroma celui original.

Issey Miyake L'eau d'Issey Pivoine

Poate fi gasit pe: MARIONNAUD+BESTVALUE+SEPHORA+NOTINO+LOOKFANTASTIC

Estee Lauder Beautiful Magnolia L’Eau

Un parfum floral care are ADN-ul originalului, dar fiind o versiune mai usoara  este mai proaspata, mai citrica. Este perfect pentru a fi purtat primavara cand infloreste Magnolia.

 

Estee Lauder Beautiful Magnolia L'eau

Poate fi gasit pe: ESTEE LAUDER+SEPHORA+NOTINO

Salvatore Ferragamo Signorina Libera

Ferragamo continua povestea Signorina cu Signorina Libera: un parfum floral fructat, dar totodata dulce care la inceput te duce catre un un serbet de lamaie si pe masura ce se usuca se simte casmirul si nota de trandafir.

Salvatore Ferragamo Signorina Libera

Poate fi gasit pe: MARIONNAUD+SEPHORA+DOUGLAS