Lansari Parfumuri August 2023

Lansari Parfumuri August 2023

Iata cateva dintre parfumurile lansate recent in august 2023.

Givenchy L’Interdit Eau de Parfum Rouge Ultime

Introdus în 1957, iconicul parfum L’Interdit de la Givenchy a suferit o transformare modernă în 2018, devenind L’Interdit Eau de Parfum. Acest parfum reînnoit a celebrat contrastul dintre un buchet de flori albe, în special tuberoză, și notele intense de lemn și pământ. În vara anului 2023, Givenchy a lansat cel mai recent parfum în ediție limitată L’Interdit Rouge Ultime, care este, de asemenea, un flanker la versiunea 2021 a lui L’Interdit Rouge. Brandul spune că această compoziție duce senzualitatea la noi culmi, depășind granițele și sfidând convențiile. L’Interdit Rouge Ultime îmbină esență florală caldă, lemnoasă, îmbogățită cu coji de cacao reciclate și note de fum închis, completând buchetul floral al compoziției originale. În inima acestui parfum se află Floarea de Portocal din regiunea Nabeul din Tunisia, tratată prin patru metode distincte de extracție. Notele calde de păstăi de cacao reciclate se amestecă cu Tuberoza. Pe măsură ce parfumul se desfășoară, aromele de Paciuli și Vetiver se împletesc cu Ambroxan, în timp ce  tutunul balcanic adaugă profunzime. Noul parfum vine într-o sticlă lăcuită roșu incandescent, simbolizând culoarea pasiunii. Givenchy L’Interdit Rouge Ultime este disponibil in cantitatea de 35 ml, 50 ml și 80 ml.

Pret

De la 419 lei

Locul lansarii

Poate fi cumparat pe: NOTINO+MARIONNAUD+SEPHORA+DOUGLAS

Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Parfum Absolue

La Petite Robe Noire Eau de Parfum Absolue este un parfum puternic, sofisticat, care întruchipează spiritul stilului parizian și a eleganței. Semnatura parfumului este nota de Trandafir accentuată cu tonurile pământii de Paciuli. Noul parfum are la baza vișine, iris, trandafir și boabe de tonka. Trandafirul ocupă centrul atenției în acest parfum feeric, emanând un farmec seducător irezistibil. Deschizându-se cu o notă de Bergamotă strălucitoare, parfumul se desfășoară pentru a dezvălui calitatea delicată, asemănătoare unei petale de Trandafir, îmbunătățită de notele moi și pudrate de Iris. Pe măsură ce parfumul se deschide, devine mai intens și captivant, împletindu-se în tonurile profunde și lemnoase de Paciuli, acordul de ceai fumuriu și un accent bogat de piele. Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Parfum Absolue este disponibil in cantitatea de 30 ml, 50 ml si 100 ml. 

Pret

De la

Locul lansarii

Poate fi cumparat pe :

Armani Si Eau de Parfum Intense

Armani își extinde linia emblematică Sì și lansează o nouă versiune a parfumului original, urmând fidel ADN-ul compoziției – un amestec de fructe, flori, lemn și vanilie. Sì Eau de Parfum Intense începe cu semnatura luxuriantă de nectar natural de coacăze negre, emanând o alură fructată. Inima dezvăluie esența opulentă a Trandafirului de Damascena, împletind notele sale bogate și captivante cu parfumul. Acest ton contemporan de Trandafir este îmbunătățit de uleiul esențial Davana, cunoscut pentru nuanțele sale unice lemnoase, fructate și balsamice. Dupa ce se usuca, ramane un amestec armonios de Vanilie Bourbon și ulei de Paciuli. Vanilia Bourbon impreună cu uleiul de Paciuli și nuanțele fumurii ale ceaiului negru, rezulta o aromă lemnoasă distinctivă, cu o tenta răcoritoare, spune brandul. Sì Eau de Parfum Intense adaugă o dimensiune mai confortabilă și mai caldă colecției Sì și este găzduit într-o sticlă reîncărcabilă sofisticată, impodobit cu însemnele aurii Sì. Parfumul este disponibil in cantitatea de 30 ml, 50 ml și 100 ml  și 100 ml de reumplere.

Pret

De la 414 lei

Locul lansarii

Poate fi cumparat pe : BESTVALUE+SEPHORA+MARIONNAUD

Dior J’adore L’Or (2023)

Dior lansează noua ediție J’Adore L’Or, creată sub noul Director Creativ de Parfumuri  Francis Kurkdjian. Parfumul este omonim cu prima ediție din 2010 și cu J’Adore L’Or din 2017 și prezintă frumusețea florilor J’adore, accentuându-le nuanțele și accentuându-le culorile. Parfumul echilibrează notele de Floare de Portocal, Iasomie Grandiflorum și absolutul  Trandafir Centifolia. Floarea de portocal concentrată, pură și luminată de soare dezvăluie un miros strălucitor și revigorant, adăugând eleganță, feminitate și profunzime parfumului. Iasomia Grandiflorum, atât robustă, cât și delicată, poartă note de migdale, mango și banană, îmbinând esențele florale fructate si Trandafirul Centifolia emana o aroma puternica si complexa. Colierul emblematic J’adore a fost reproiectat, reflectând acum căldura parfumului, transformându-se într-o formă organică, fluidă de metal prețios, înconjurând sticla J’adore L’Or. Parfumul este disponibil in cantitatea de 50 ml.

 

Pret

De la 826 lei

Locul lansarii

Poate fi cumparat pe: SEPHORA+NOTINO+MARIONNAUD+DIOR

Jean Paul Gaultier Divine

Jean Paul Gaultier lanseaza Gaultier Divine. Actrița americană Yara Shahidi a fost selectată să reprezinte noul parfum. Shahidi și-a exprimat admirația pentru modul în care a fost organizată campania și, de asemenea, le-a lăudat pe celelalte femei prezentate în reclamă (Tess McMillan, Lola Rodriguez, Thando Hopa, Janet Jumbo și Ana Elisa Brito). Parfumul este descris ca fiind extraordinar, emanând un aer de mister captivant. Femeia imaginara care il poarta, posedă o alură divină, accentuată de contururi și curbe voluptuoase. Este anunțat ca un adevărat simbol al zeiței moderne. Compoziția este  o combinație de note florale, gurmande și marine. Parfumul îmbină flori albe, crin și bezea cremoasă, bătută, pentru a evoca esența unei brize marine sărate. Parfumul este disponibil in cantitatea de 30 ml, 50 ml și 100 ml.

Pret

De la 425 lei

Locul lansarii

Poate fi cumparat pe: SEPHORA+NOTINO+MARIONNAUD+BESTVALUE+DOUGLAS

Narciso Rodriguez All Of Me

Narciso Rodriguez for Her, un parfum popular de mosc floral, a fost un best-seller timp de două decenii. Acum, sărbătorind cea de-a 20-a aniversare a parfumului iconic, casa lui Narciso Rodriguez lansează o nouă versiune numită All of Me.  All of Me aparut la sfârșitul verii 2023, a fost conceput pentru a fi un parfum floral îndrăzneț avand in semnatura tonuri de mosc si lemnoase. All of Me combină prospețimea rouai de  dimineata cu aroma petalelor de Rosa Centifolia. Magnolia, Crinul Negru și Moscul, împreună cu Tuberoza, Lemnul de Santal și Muscata Bourbon, contribuie la compoziția sa captivantă. Parfumul este disponibil in cantitatea de 50 ml și 100 ml.

Pret

De la 339 lei

Locul lansarii

Poate fi cumparat pe: SEPHORA+NOTINO+BESTVALUE+LOOKFANTASTIC+MARIONNAUD+MAKEUP+DOUGLAS

Prada Paradoxe Intense

Prada lanseaza Paradoxe Intense, un nou parfum care il completează pe cel din 2022, Prada Paradoxe. Noua ediție este descrisă ca un buchet floral extraordinar care combină prospețimea mugurilor de Neroli și a superinfuziei de Iasomie cu notele calde de Chihlimbar sintetic și Mosc. Se spune că parfumul prezintă un buchet floral atemporal dus la extrem. În vârf, prospețimea mugurilor de Neroli este însoțită de Bergamotă și esență de Neroli. Această prospețime contrastează cu floralitatea superinfuziei de Iasomie și acordul de mușchi. Pe fundal, Moscul natural se împletește, deoarece Serenolide și Moxalone creează o semnătură de chihlimbar. Ambrofixul derivat din biotehnologie sporește vitalitatea, în timp ce infuzia de vanilie Bourbon se îmbină cu vanilina naturală din orez. Parfumul este disponibil in cantitatea de 30 ml, 50 ml și 90 ml  și 100 ml de reumplere.

Pret

De la 437

Locul lansarii

Poate fi cumparat pe: NOTINO+BESTVALUE+LOOKFANTASTIC+MAKEUP+MARIONNAUD

Chanel Chance Eau Fraiche Eau de Parfum

Cea mai nouă apă de parfum Chanel Chance Eau Fraiche recent s-a lansat în Franța. Cel mai nou Chanel Chance Eau Fraiche Eau de Parfum împărtășește amestecul rafinat cu o prospețime intensă, întărită de o bază lemnoasă profundă. Mirosul începe cu prospețimea acidulată a unui acord de citron, izbucnind energic înainte de a dezvălui moliciunea și strălucirea unei inimi florale bogate în Iasomie. Longevitatea parfumului este sporită de prezența plină de viață a unei note de lemn de tec, care este densă și nuanțată de chihlimbar.  În 2002, CHANEL a introdus Chance, un parfum floral vesel si optimist. Acest parfum iconic a cunoscut patru variante, inclusiv Chance Eau Fraiche Eau de Toilette, un parfum floral-spumant care este modern, elegant și revigorant de ușor. Îmbină note de iasomie și citron acidulat cu un acord de lemn de tec, rezultând o compoziție fermecător de optimistă și revigorantă. Până în 2023, CHANEL reinventează Chance Eau Fraiche Eau de Toilette cu versiunea Eau de Parfum, menținând vibrația apei de toaletă, dar cu un plus de intensitate. Apa de parfum Chance Eau Fraiche rezultată menține caracterul spontan, plin de viață al originalului, dar lasă o urmă mai pronunțată. Acordul de Cedru rămâne vibrant și suculent, Iasomia este mai luxoasă, iar acordul de lemn de tec prezintă un aspect elegant de chihlimbar. Parfumul este disponibil in cantitatea de 50 ml și 100 ml.

Pret

De la 820 lei

Locul lansarii

Poate fi cumparat pe: MAKEUP+

Hermès Tutti Twilly d’Hermès

Cea mai recentă adăugare la linia Twilly d’Hermès apare începând cu septembrie 2023 sub numele de Tutti Twilly d’Hermès. Parfumul este dedicat „fetelor Hermès” și aduce un omagiu spiritului lor liber, plin de îndrăzneală și lejeritate, și diversității lor. Familia de parfumuri Twilly d’Hermès se inspiră din eșarfele iconice ale Hermès, cunoscute sub numele de „twillys”. Aceste eșarfe de mătase de înaltă calitate sunt cunoscute pentru modelele lor colorate și pot fi purtate în diferite moduri. La fel ca eșarfele versatile, parfumurile Twilly d’Hermès vor să surprindă spiritul jucăuș și rafinament pentru care Hermès este renumit. Acest parfum vesel floral-fructat se deschide cu semnătura distinctivă a notelor de ghimbir. Nota de vârf fructată de Licii urmeaza îmbrățișarea învăluitoare a moscului. Sticla emblematică  Felinar are o culoare gradată roșu licii. O panglică de mătase este înfășurată în jurul dopului alb al sticlei. Fiecare panglică de mătase este legată manual și este unică. Parfumul este disponibil in cantitatea de 15 ml, 30 ml, 50 ml și 85 ml.

Pret

De la 279 lei

Locul lansarii

Poate fi cumparat pe: SEPHORA+NOTINO+MARIONNAUD+BESTVALUE+DOUGLAS

Chloé L’Eau de Parfum Lumineuse

Chloé L’Eau de Parfum Lumineuse, noua editie a liniei Chloé Signature, aparut în august 2023,  se concentrează în jurul trandafirului emblematic, care de data aceasta este descris ca emanând o strălucire fără precedent asemănătoare cu o rază de soare. Noutatea se anunta si ca un parfum ultrafeminin si solar. Această combinație creează nuanțe balsamice și de chihlimbar, ridicând eleganța trandafirului. Mirosul conține și Iasomie sambac, care sporește tonurile dulci și florale. Parfumul este vegan, conținând doar elemente de parfum de origine naturală, alcool și apă – fără alți aditivi. Sticla de inspirație vintage este completată de un capac argintiu cu o panglică bej cu fir roz înfășurat în jurul gâtului. Parfumul este disponibil in cantitatea de 50 ml și 100 ml.

Pret

De la 650 lei

Locul lansarii

Poate fi cumparat pe: BESTVALUE+

Maison Margiela Replica – Under the Stars

Maison Martin Margiela introduce o noua aditie  la linia sa Replica, intitulat Under the Stars. Acest parfum face parte dintr-o colecție cu un concept captivant, inspirat din amintirile și momentele pretioase ale parfumerilor. Colecția, cunoscută sub numele de Reproducere a mirosurilor familiare și a momentelor variate de locații și perioade, își propune să evoce esența diferitelor locuri și timpuri prin gama sa diversă de compoziții de parfum. Cu amestecul său de Oud și Chihlimbar, Under The Stars surprinde atmosfera confortabilă a unui foc de tabără care trosnește sub un covor fascinant de constelații. Acest parfum evocă un sentiment de căldură și uimire, făcut să te transporte într-o noapte sub cerul liber. Anul este 2022, iar locația este Namibia. Descrierea compoziției este „oud și piele”. Under the Stars povestește despre o noapte luminată de stele petrecută în sălbăticia neîmblânzită. Notele sale de Oud și Labdanum rezinoid evocă esența unei seri secrete, încântătoare. Atractia neîmblânzită a notelor de piele adaugă un sentiment de sălbăticie. Iluminat de esența piperului negru, parfumul accentuează experiența de a te relaxa în natură sub pânza  unui cer înstelat. Apa de Toaleta este disponibila in cantitatea de 30 ml si 100 ml.

Pret

De la 313 lei

Locul lansarii

Poate fi cumparat pe: SEPHORA+NOTINO+MARIONNAUD

Tom Ford Café Rose

Tom Ford a lansat pentru prima dată Café Rose în 2012 în cadrul colecției exclusive Private Blend, descrisă ca un parfum îmbietor și exotic unde eleganța trandafirilor se întâlnește cu note mai întunecate și mai seducătoare. În 2023, casa lansează noul parfum Café Rose în cadrul Signature Line. Semnatura parfumului este o combinatie intre trandafirul turcesc și cafeaua neagră  pentru a oferi o profunzime senzuală, completată de florile strălucitoare de trandafir bulgar și ylang-ylang din Comore. Coriandrul, paciuliul și cardamomul adaugă o notă picanta și fierbinte deasupra bazei acordurilor de tămâie și lemn de santal. Parfumul este disponibil in cantitatea de 30 ml si 50 ml.

Pret

De la 425 lei

Locul lansarii

Poate fi cumparat pe: SEPHORA+NOTINO+BESTVALUE+LOOKFANTASTIC+DOUGLAS

Tom Ford Myrrhe Mystère

Tom Ford a lansat recent Myrrhe Mystère, o nouă adăugare la colecția de parfumuri Private Blend, la jumătatea lunii septembrie 2023. Noua creație exclusivă  prezinta interpretarea personală a lui Tom Ford a parfumurilor cu nota de mir. Myrrhe Mystère este creat pentru a îmbrățișa  moștenirea străveche a ingredientului și pentru a extinde orizonturile olfactive cu alura notelor calde, lemnoase și dulci. Compoziția lemnoasă de chihlimbar se imbina cu esență de smirnă  învelita în note netede de lemn de santal, mosc și vanilie. Promite o aură luxoasă, atât bogată în densitate, cât și moale in caracter. Parfumul este disponibil in cantitatea de 30 ml si 50 ml.

Pret

De la 1032 lei

Locul lansarii

Poate fi cumparat pe: SEPHORA+BESTVALUE+OBSENTUM+DOUGLAS

Ariana Grande Cloud Pink

În valul Barbie care a prins avânt cu parfumurile tematice lansate recent, noul parfum al Arianei Grande se potrivește perfect compoziției și sticlei roz ca unul dintre parfumurile asemănătoare Barbie. Cloud Pink prezinta un amestec senzual de lemn de chihlimbar, mușchi magenta și o notă de pralină îndulcită. Amestecul catifelat al fructelor de pădure cu  fructele spumante a orhideei vanilate si roseata ambrettei te înfășoară într-o îmbrățișare de nori. Impresia de durată, un amestec cald de mosc și lemn de chihlimbar care provoacă dependență si iti răsfăță simțurile. Parfumul este disponibil in cantitatea de 30 ml si 100 ml.

Pret

De la 235 lei

Locul lansarii

Poate fi cumparat pe: DOUGLAS

Sol de Janeiro After Hours

Sol de Janeiro, un brand de produse pentru baie si corp,  cu rădăcinile în Statele Unite, dar cu fondatori conectati de Brazilia, lanseaza o apa parfumata proaspătă în colecția sa. Noul parfum, numit After Hours, se anunță ca fiind un parfum îmbătător, catifelat de chihlimbar-floral care te invită să experimentezi magnetismul unei seri dezinhibate. Parfumul te provoaca să experimentezi seara in ritmul Rio de Janeiro. Amurgul se transformă în zori în această interpretare olfactivă cu note hipnotice de iasomie înflorită de la miezul nopții, coacăze negre și lemn de chihlimbar. Parfumul este in editie limitata si disponibil in cantitatea de 90 ml.

Pret

De la 109 lei

Locul lansarii

Poate fi cumparat pe: NOTINO+LOOKFANTASTIC