Lansari parfumuri Septembrie 2023

Lansari parfumuri Septembrie 2023

Iata cateva dintre parfumurile lansate recent in septembrie 2023.

Yves Saint Laurent Libre L’Absolu Platine

Yves Saint Laurent lanseaza o nouă versiune a parfumului său din 2019, Libre, sub forma Libre L’Absolu Platine, o nouă interpretare a viziunii mărcii despre feminitatea modernă și încurajând femeile să-și îmbrățișeze individualitatea. Libre L’Absolu Platine introduce în gamă un acord de lavandă albă, evocând o calitate răcoritoare și rece care amplifică interacțiunea dintre lavandă și floare de portocal, esența semnăturii liniei Libre. Parfumul se deschide cu un amestec de aldehide si note de citrice revigorante, precum bergamota si mandarina. Inima parfumului o dezvăluie cremoasa floare de portocal amestecată cu caracterul tradițional „masculin” al lavandei.  Stratul final adaugă căldură și profunzime prin includerea chihlimbarului și a nuanțelor dulci, balsamice de vanilie. Parfumul este disponibil in cantitatea de 30 ml, 50 ml și 90 ml.

Pret

De la 611 lei

Locul lansarii

Poate fi cumparat pe: SEPHORA+MARIONNAUD+NOTINO+BESTVALUE+MAKEUP+LOOKFANTASTIC+

Gucci Guilty Pour Femme Elixir de Parfum

Gucci introduce un nou flanker în cadrul colecției Gucci Guilty: Gucci Guilty Pour Femme Elixir de Parfum. Parfumul se anunta ca un parfum lemnos floral chihlimbar cu o legatura intensa. Are o bază de absolut de vanilie și boabe de tonka, completate de semnătura Gucci Guilty de paciuli pământesc, fructe de mandora și o notă florală de glicine. O notă de vârf de bergamotă citrică o completează, echilibrată de trandafir, osmanthus și un acord dulce și moale de violete. Parfumul este disponibil in cantitatea de 60 ml.

Pret

De la 836 lei

Locul lansarii

Poate fi cumparat pe: NOTINO+

Gucci Guilty Pour Homme Elixir de Parfum

Gucci introduce un nou flanker în cadrul colecției Gucci Guilty: Gucci Guilty Pour Homme Elixir de Parfum. Parfumul este unul lemnos ce imbina chihlimbar cu piele si care se deschide cu accente de piment piperat și nucșoară fumurie. O inimă florală strălucitoare de unt de iris, floare de portocal și osmanthus este urmată de o bază caldă de vanilină, ambrofix și benzoin, care este intensificată de o supradoză de paciuli. Parfumul este disponibil in cantitatea de 60 ml.

Pret

De la 811 lei

Locul lansarii

Poate fi cumparat pe: NOTINO+

Valentino Donna Born In Roma Pink PP

Noul flanker al lui Valentino Donna Born In Roma este descris ca un parfum inspirat de culoarea Pink PP a lui Valentino, o nuanță unică de roz creată de Pierpaolo Piccioli pentru Maison Valentino. Este o ediție limitată cu design nou. Compoziția uneste vanilia Bourbon de Madagascar cu acorduri cremoase de floare de portocal, creând o compoziție floral-chihlimbar care emană dulceață. Designul sticlei prezintă culori monocromatice puternice. Parfumul este disponibil in cantitatea de 100 ml.

Pret

De la 789 lei

Locul lansarii

Poate fi cumparat pe: SEPHORA+MARIONNAUD+DOUGLAS+

Valentino Uomo Born In Roma Rockstud Noir

Parfumul începe cu arome proaspete a bergamotei italiene. Apoi salvia aromatică aduce o profunzime naturală inimii parfumului. Si in final acordul de chihlimbar se instalează în parfum cu fațetele sale de chihlimbar și mosc pentru o bază puternică care provoacă dependență.  Sticla îi aduce un omagiu celebrului Valentino Rockstud. Acest design piramidal, inspirat de arhitectura romană, este o semnătură a casei Maison Valentino. Disponibil ca apa de toaleta in cantitatea de 100 ml.

Pret

De la 609 lei

Locul lansarii

Poate fi cumparat pe: SEPHORA+MARIONNAUD+DOUGLAS+