Mugler Angel Fantasm & A Men Fantasm

Mugler Angel Fantasm & A Men Fantasm

În 1992, Mugler a revolutionat industria parfumurilor prin introducerea primului parfum gourmand, Angel, in sticla albastra în forma de stea; acesta avea sa devina legendar. In 2024, casa Mugler prezinta o noua stea in Galaxia Angel — o stea neagra numita Angel Fantasm.

Mugler Angel Fantasm

 

Mugler te invita sa-ti aduci fanteziile la viata cu Angel Fantasm, noul flanker Angel prezentat ca Eau de Parfum Sensuelle. Acest nou parfum este descris ca un gourmand ambrat si fructat, avand un acord cremos de nuca de cocos si patchouli. Un acord de bergamota si ananas suculent evolueaza intr-o nuca de cocos cremoasa amestecata cu note exotice de floare de tiaré. Un acord lemnos intens transforma patchouli-ul emblematic al lui Angel intr-o  esenta de patchouli mai moderna si cremoasa, amestecata cu infuzie de vanilie Bourbon pentru note pudrate și gurmande. Parfumul este disponibil in cantitatea de 25, 50 si 100 ml.

Note:

  •  de varf: bergamota, ananas
  • de mijloc: nuca de cocos, floare de Tiaré
  • de baza: esenta de Patchouli, infuzie de Vanilie Bourbon, ambra

Pret

De la 417 lei

Locul lansarii

Disponibil pe Douglas 

Mugler A Men Fantasm

 

Versiunea masculina a parfumului Angel, AMen a fost lansata in 1996, ca un parfum intens lemnos, aromatic si gourmand. Noul AMen Fantasm promite un adevarat parfum amber aromatic gourmand, oferind placerea suprema masculina, cu o compozitie intens senzuala si adictiva. Compozitia se deschide cu o explozie de citrice, urmata de note delicate de esenta de bergamota. Piperul roz contrasteaza deschiderea cu prospetimea sa picanta. Inima parfumului prezinta un acord de ciocolata neagra Grand Cru, construit in jurul a doua absolute exceptionale de cacao, imbogatite cu o nota aromatica de salvie. Parfumul este disponibil in cantitatea de 50 si 100 ml.

Note:

  •  de varf: bergamota, citrice, piper roz
  • de mijloc: ciocolata neagra Grand Cru, salvie Sclarea
  • de baza:  patchouli

Pret

De la 449 lei

Locul lansarii

Disponibil pe Douglas