My Geisha Cadou de la Ebanel

My Geisha Cadou de la Ebanel

O zi bună se începe cu shopping și surprize: cu fiecare comandă de peste 450 lei primești un cadou: un produs full-size de la Ebanel, la alegere. Grăbește-te, stocul cadourilor este limitat!

Descriere

Fiecare comandă de peste 450 lei îți aduce un produs full-size de la Ebanel, cadou, la alegere:

  • Ebanel Acne Bio Drying Lotion – tratament local ce acționează peste noapte, perfect pentru tratarea coșurilor, punctelor negre, a leziunilor acneice, pustulelor sau inflamațiilor. Grație ingredientelor cu efect antibacterian și antiinflamator, precum sulf, camfor, acid salicilic, calamină și oxid de zic, are efect rapid, tratând imperfecțiunile și grăbind vindecarea.

Pret – 159 lei

  • Ebanel Retinol Moisturizer – dezvăluie o piele cu aspect vizibil mai tânăr în doar 2 săptămâni de utilizare. Hidratează, netezind în același timp aspectul liniilor fine, petelor pigmentare și ridurilor. Este ideal pentru pielea lipsită de fermitate și elasticitate, cu o textură neuniformă și riduri de expresie. Beneficii: Ajută la reducerea aspectului ridurilor și a liniilor fine. Minimizează erupțiile acneice, estompează petele pigmentare și stimulează sinteză de colagen.

Pret – 219 lei

*Campanie valabilă în perioada 21.08.2023 – 04.09.2023, exclusiv online, pe www.mygeisha.ro

Locul lansarii

Disponibil acum pe My Geisha

 

Te-ar putea interesa Lancome La Vie Et Belle L’Extrait Cadou Lumanare Parfumata