Notino Reduceri si Cadouri la Produsele Coreene

Notino Reduceri si Cadouri la Produsele Coreene

Daca iti plac produsele coreene de ingrijire a pielii atunci profita de oferta speciala cu reduceri si cadouri la achizitii.

Descriere

Korean skincare a devenit o tendință globală, iar brandurile sale devin din ce în ce mai populare. Experimenteaza și tu produsele coreene de îngrijire a pielii și descopera de ce femeile din întreaga lume le adoră:

Descoperiți magia îngrijirii coreene a tenului. Puteți alege CADOU 1 dintre cele 2 role de masaj pentru față și gât la achiziții KORIKA de peste 165 RON.

VREAU CADOUL

Comandați produse de înfrumusețare coreeană mixsoon de peste 140 RON și alegeți cadou o esență hidratantă calmantă la 100 ml sau un tonic hidratant pentru față la 150 ml.

VREAU CADOUL 

Alegeți CADOU 1 dintre cele 4 creme BB (30 ml) la achiziția produselor coreene pentru îngrijirea tenului de peste 125 RON.

VREAU CADOUL 

Comandați produse de peste 125 RON din brandul natural SKIN1004 și primiți cadou un tonic hidratant revigorant la 210 ml.

VREAU CADOUL

Preluați controlul asupra frumuseții dvs. cu achiziții JayJun de peste 115 RON și primiți CADOU din partea noastră o mască nutritivă 3 în 1.

VREAU CADOUL

Locul lansarii

Disponibil acum pe NOTINO

 

Te-ar putea interesa Lancome 5 Mini Produse Cadou