NYX FA LA LA LA LAND

NYX Fa La La La Land

NYX tocmai și-a lansat noua colecție Fa La La La Land pentru sezonul sărbătorilor 2023.

PULL-TO-SLEIGH SURPRISE MAKEUP BOX

 

Cel mai viral cadou al sezonului  pentru un unboxing interactiv va aduce tot spiritul sărbătorilor și distracția cu flamingo! Prima  cutie surpriză care se trage și se deschide conține 24 de produse și accesorii de machiaj cele mai bine vândute, în ediție limitată. Odată ieșit din cutie, atârnă  și trage sforile pentru  o explozie de produse pe care să le adaugi în geanta ta de machiaj. De la fard de pleoape la luciu de buze, la fard de obraz și iluminator, toată lumea are o surpriză pentru a crea orice look pentru sezonul sărbătorilor! 

FLAMINGO FROST

FLAMINGO FROST

Paleta de farduri vegană Flamingo Frost, in 16 nuante, de la nuanțe strălucitoare, înghețate, care aduc răcoare, până la rozuri flamingo vibrante neașteptate, care aduc distracție, aceste nuanțe aduc bucuria sărbătorilor. Pigmenții ultra-blenduibili va fi o recompensa reala pentru a răspândi spiritul de sărbători flamingo în acest an! 

BUTTER LIP GLOSS CANDY SWIRL

 

BUTTER LIP GLOSS CANDY SWIRL

Cel mai bine vândut luciu de buze tocmai s-a transformat pentru a crea nuanțe noi, în ediție limitată! Nu este nevoie să amestecați, aceste nuanțe sunt gata de utilizare! De la prăjitură la mere cu bomboane, la slushie dulce, există o dulceață pentru toată lumea. Colectează-le pe toate cele 5 pentru întreaga gamă de nuanțe nude, roz și fructe de pădure care adaugă strălucire nelipicioasă și culoare construibilă, cu acoperire medie:

  • Funnel Cake
  • Sprinkle
  • Snow Cone
  • Candy Apple
  • Sweet Slushie
12 DAYS OF KISSMAS

 

12 DAYS OF KISSMAS

Acest calendar cu numărătoare inversă de sărbători include 12 mini-produse de buze, cele mai bine vândute, cum ar fi: Butter Lip Gloss,  Smooth Whip Matte și rujurile Shout Loud! Deschide fiecare fereastră pentru 12 zile de buze surpriză. Dacă abia așteptați, deschideți-le pe toate odată pentru o adevărată colecție de nuanțe mate și lucioase. 

BUTTER GLOSS BENEATH THE WREATH

 

BUTTER GLOSS BENEATH THE WREATH