Pickndazzle Fragrance Shot

Incearca o cutie cadou de lux cu 3 mini-parfumuri de designer, originale, in cel mai frumos ambalaj Pick N Dazzle Fragrance Shot. Cutia contine 3 parfumuri de la brandurile Dolce & Gabbana Light Blue, Karl Lagerfeld for Her si Juliette Has A Gun Miss Charming. Pretul cutiei 155 lei, iar valoarea toatala fiind de 223 lei.

Descriere

Perfecta pentru un cadou, de vacanta sau un eveniment important. Parfumurile preferate in sticlute confortabile:

  • Rasfata-te cu farmecul atemporal al Dolce & Gabbana Light Blue, care te transporta în Italia cu parfumul brizelor mediteraneene, note de lamaie siciliana și mar verde, perfect echilibrate cu trandafir alb delicat si cedru.

  • Karl Lagerfeld for Her – o odă către eleganta si stilul atemporal.  Permite-i amestecului de bujor, coaja de lamaie si magnolie sa te transporte intr-o lume a rafinamentului fara efort.

  • Dezlantuieste-ti romantismul interior cu Juliette Has A Gun Miss Charming, care emană farmec irezistibil și rafinament.  Bucura-te de amestecul delicat de trandafir marocan, fructe de padure și mosc care te invaluie cu o aura de eleganță si feminitate.

 

 

*Fiecare parfum din cutie are 8 ml, ceea ce înseamnă 130 de pulverizări sau altfel spus, suficient pentru 1 lună de utilizare. Ambalaj extrem de fantezist, care încăpe chiar și în cea mai mică geantă a ta!

Pret

155 lei (valoarea toatala fiind 223.62 lei)

Locul lansarii

Disponbil acum pe Pickndazzle