Rare Beauty Find Comfort

Rare Beauty Find Comfort

Selena Gomez isi extinde linia de frumusete lansand produse pentru ingrijirea corpului care te ajută să te simți bine în propria piele. ⁣⁣Lansarea online are loc pe 18 decembrie iar produsele vor fi disponibile și în magazine la începutul lunii ianuarie 2024.​

Colectia cuprinde patru produse:

  • Find Comfort Spray Parfumat pentru Par&Corp – un mist parfumat super fin infuzat cu biotină, niacinamidă și extract de floare de piersic pentru a vă revitaliza corpul și părul. Note de varf: coaja de lamaie, rubarba, pomelo. Note de mijloc: petale de iasomie, violete, extract de ceai negru. Note de baza: vetiver, boabe de tonka, lemn de cașmir
  • Find Comfort Lotiune Hidratanta de Corp – o loțiune de corp ușoară, cu infuzie de nutrienți, care hidratează până la 24 de ore cu o senzație proaspătă, non-grasă ce hrănește și catifelează pielea pentru o strălucire sănătoasă și reînnoită.
  • Find Comfort Crema Hidratana pentru Maini – o cremă de mâini ușoară, cu absorbție rapidă, plină cu ingrediente  ce hidratează până la 16 ore, în timp ce hrănește și catifelează pielea cu o senzație proaspătă, non-grasă.
  • Find Comfort Stop & Soothe Aromatherapy Pen – un gel usor, cu absorbție rapidă, cu un parfum liniștitor de mentă și levănțică care ajută la eliminarea stresului și la decompresie.

Pret

De la 110 lei

Locul lansarii

Disponibil acum pe Sephora