Versace Bright Crystal Parfum & Crystal Noir Parfum

Versace Bright Crystal Parfum & Crystal Noir Parfum

Versace lanseaza in 2024 Bright Crystal Parfum si Crystal Noir Parfum, reinterpretari ale parfumurilor clasice Bright Crystal (2006) si Crystal Noir (2004).

Bright Crystal Parfum

Este un parfum fructat-floral imbogatit cu fructe rosii caramelizate, oferind o experienta bogata si mai adictiva a notelor de varf. Helvetolide, o nota de mosc cu nuante florale si fructate, se afla sn inima parfumului. Parfumul evolueaza intr-un amestec de molecule lemnoase si ambrate, inclusiv Norlimbanol si Ambrox. Sticla  emana prospetime si vitalitate, iar parfumul insusi reprezinta “senzualitate pura, transparenta cristalina si luminozitate radianta.”

Note:

  •  de varf: fructe rosii caramelizate, rodie, yuzu
  • de mijloc: helvetolide, bujor, lotus, magnolie
  • de baza: norlimbanol, ambrox,  musk

Crystal Noir Parfum

Este un parfum floral ambrat conceput pentru femeia Versace care cauta opulenta. Debutand cu fructe citrice luminoase si condimente, acesta se transforma într-o inima florala cu o nota dulce. Notele de baza creeaza profunzime cu o compozitie lemnoasa-ambrata. Conform brandului, acest parfum intruchipeaza eleganta și unicitatea, este îndraznet si luxos, atragand pe cei care sunt seduși de aroma sa multifatetata: “La fel de multifatetat și pretios precum un diamant negru. Un parfum absolut ultra-feminin si magic.”

Note:

  •  de varf: mandarina, piper roz, coacaze negre
  • de mijloc: tuberoza, lacramioare, caramel
  • de baza: orhidee, ambra, lemn de santal, vanilie

Pret

De la 575 lei

Locul lansarii

Disponibil pe BESTVALUE