Bobbi Brown Glow With Luck Collection

Bobbi Brown Glow With Luck Collection

Bobbi Brown a lansat  noua colecție Glow With Luck pentru Anul Nou Chinezesc 2024. Colectia include 2 palete cu fard de obraz si iluminator, un ulei de curatare, 3 farduri de ochi o pudra compacta de fixare.

GLOW WITH LUCK COLLECTION BLUSH AND HIGHLIGHT PALETTE

Combinând cele mai vândute pudre de iluminare cu blushul radiant, duo-ul Blush & Highlight oferă pielii o nuanță luminoasă și vibrantă. Pudra de iluminare conferă o strălucire translucidă, luminoasă din interior, în timp ce blushul radiant luminează obrajii cu un finisaj natural, radiant.

Se gaseste in nuantele:

  • Peach Glow
  • Pink Dawn Glow

Pret

308 lei (pretul poate suferi modificari, vezi aici pretul actualizat)

GLOW WITH LUCK COLLECTION LUXE EYESHADOW

O formulă nouă completă, de farduri de ochi metalice multidimensionale, concepută pentru a oferi ochilor o strălucire instantanee. În trei noi finisaje metalice și sclipitoare, acest fard  poate fi aplicat uscat pentru un impact instantaneu sau aplicat cu o pensulă umedă pentru un aspect metalic lichid.

 

Nuantele fardului:

  • Full Moon
  • Garnet
  • Sparkler

Pret

258 lei (pretul poate suferi modificari, vezi aici pretul actualizat)

GLOW WITH LUCK COLLECTION SHEER FINISH PRESSED POWDER

O pudra ușoară de fixare care oferă controlul uleiului timp de 12 ore și un aspect lejer care se simte la fel de bine precum arată. Cu un Sistem de Pudră Micronizată, formula puternică ajută la estomparea aspectului imperfecțiunilor și a porilor. Contine pudra de perlit respirabil, extract de avocado și acid salicilic, matifiază imediat pielea și previne excesul de ulei timp de 12 ore. Sistemul de Pudră Micronizată estompează aspectul porilor și a imperfecțiunilor, îmbunătățește calitatea aplicării fondului de ten și îl fixează timp de 16 ore. O combinație de pudre ultrafine se adaptează pentru a completa o gamă largă de tonuri de piele și corectează culoarea pentru un finisaj natural, uniform.

Pret

268 lei (pretul poate suferi modificari, vezi aici pretul actualizat)

GLOW WITH LUCK COLLECTION SOOTHING CLEANSING OIL

Conținând 98% ingrediente de înaltă performanță, uleiul  de curățare dizolvă si machiajul rezistent la transfer în timp ce hrănește profund pielea, lăsând-o moale și luminoasă, păstrând în același timp hidratarea pielii. Suficient de delicat pentru a fi folosit pe zonele delicate ale feței, inclusiv ochii.

Pret

298 lei (pretul poate suferi modificari, vezi aici pretul actualizat)

Locul lansarii

Disponibil acum pe Notino