Armani My Way Eau de Parfum Nectar

Giorgio Armani introduce cel mai nou parfum din seria extrem de populară My Way, sub forma celei mai recente versiuni florale și fructate a originalului Eau de Parfum Nectar .

My Way Eau de Parfum Nectar oferă o combinație de contraste, combinând prospețimea unei pere suculente cu esența cremoasă și radiantă a tuberozei. Este un parfum floral contemporan care emană atemporalitate și eleganță, perfect pentru femeile care apreciază stilul Armani.

Notele de deschidere includ o combinație revigorantă de Bergamotă din Calabria, Pere coapte și aroma captivantă a Florii de Portocal. În inima sa se află puternica Tuberose Absolute, accentuată cu Jasmine Grandiflorum Superinfusion și o notă discretă de Violetă.

Baza acestei arome este construită pe Vanilie Bourbon din Madagascar, obținută în mod sustenabil, completată de căldura Lemnului de Cedru și o notă subtilă de Mosc Alb. Această combinație de note creează o aromă persistentă, irezistibil de elegantă.

Note:

  •  de varf: Bergamotă din Calabria, Floare de Portocal, Acord de Pere
  • de mijloc: Absout de Tuberoza, Superinfuzie de Iasomie, Frunza de Violeta
  • de baza: Vanilie Bourbon, Mosc Alb, Lemn de Cedru

Sticla parfumului este o reprezentare vizuală a esenței sale. Aceasta are o nuanță jucăușă de roz, oferind colecției My Way o notă proaspătă și vibrantă. Menținând forma iconică rotunjită dar pătrată, sticla este complet roz, inclusiv capacul său talisman, prezentând un design plin de viață și atrăgător. Parfumul este disponibil in cantiatea de 30ml, 50ml, 90 ml.

Pret

De la 440 lei (pretul poate suferi modificari, vezi aici pretul actualizat)

Locul lansarii

Disponibil acum pe NOTINO+SEPHORA