NARS Lunar New Year Collection 2024

NARS a lansat recent colecția in ediție limitată 2024 Lunar New Year, in ambalaj rosu superb cu auriu, pentru a sărbători Anul Nou Chinezesc. Colectia include o paletă cu patru farduri de pleoape in culori moi și pigmentate, un ruj Power Matte în nuanța Warm Pink Brown și o pudră de fixare Light Reflecting.

LUNAR NEW YEAR COLLECTION QUAD EYESHADOW

O paletă de farduri de pleoape in 4 culori noi pigmentate in ediție limitată care creează un aspect lejer.  Nuantele paletei auriu șampanie deschis cu un sclipici argintiu cat si cele cu  texturi mate in nuante de caise, bej și maro taupe adaugă adâncime dramatică.

 

Pret

244 lei (pretul poate suferi modificari, vezi aici pretul actualizat)

LUNAR NEW YEAR COLLECTION POWER MATTE LIPSTICK

Rujul mat in ediție limitată (Start Me Up) este o nuanță caldă de roz-maro, care iti umple buzle cu o culoare intensă și oferă o  rezistenta întreaga zi.  Formula unică NARS alcatuita din pigmenții cu uleiuri emoliente (ingrediente hidratante) și ingrediente care mentine culoarea  ofera buzelor o culoare bogată si în același timp o senzație  de confort.

Pret

157 lei (pretul poate suferi modificari, vezi aici pretul actualizat)

LUNAR NEW YEAR COLLECTION LIGHT REFLECTING SETTING POWDER

O pudră de fixare care oferă pielii tale o finisare netedă și catifelată si care vine cu o mini pensula.  Luminează-ți pielea cu  pudră de fixare reflectorizantă, care dispersează orice lumină în favoarea ta, oferindu-ți o piele perfectă fără a lăsa un aspect alb. Un efect care reduce vizual liniile fine și porii prin reflexia luminii, lăsând pielea ta netedă și fină.

Pret

239 lei (pretul poate suferi modificari, vezi aici pretul actualizat)

Locul lansarii

Disponibil acum pe Notino