Kerastase Elixir Ultime Hydrating Hair Oil Dragon Rouge

Elixir Ultime Dragon Rouge Limited Edition Hair Oil este un ulei de păr profund hrănitor pentru toate tipurile de păr tern care caută strălucire. Perfect pentru toate tipurile de păr, acest ulei de păr cu utilizări multiple este formulat cu 3 uleiuri puternice: ulei de marula, ulei de argan și ulei de camelie.

Acest ulei de păr poate fi folosit ca pre-curățare, protectie termica sau produs de stilizare. Acest ulei de păr cu utilizări multiple hrănește și protejează, reducând electrificarea și vârfurile despicate, și îmbunătățind sănătatea și strălucirea părului. Nu veți mai avea niciodată păr tern cu Kérastase Elixir Hair Oil, acum într-o sticlă de ediție limitată.

  • Poate fi utilizat înainte de șamponare pentru a proteja părul, înainte de coafare pentru a adăuga strălucire și netezime, sau ca tratament de noapte pentru a hrăni și revitaliza părul.
  • Ajută la protejarea părului împotriva factorilor de mediu nocivi, precum și împotriva daunelor cauzate de coafare și stilizare.
  • Adaugă strălucire și netezime părului, lăsându-l moale și strălucitor.
  • Are un parfum subtil și plăcut, care rămâne pe păr pentru o lungă perioadă de timp.
  • Formula uleioasă este ușoară și nu încarcă părul sau lasă un aspect grețos.

Mod de utilizare:

Este important să aplici cantități mici din acest produs pentru a evita încărcarea părului. Poți începe cu câteva picături, încălzind uleiul între palme și apoi aplicându-l uniform pe părul umed sau uscat, în special pe vârfuri și pe lungimi.

Pret

266 lei (pretul poate suferi modificari, vezi aici pretul actualizat)

Locul lansarii

Disponibil acum pe Notino