Hugo BOSS THE SCENT ELIXIR Duo

BOSS THE SCENT ELIXIR Duo

Hugo Boss a lansat noul sau duo, continuând tradiția lor de a lansa edițiile The Scent în perechi. Duo-ul este compus din The Scent Elixir pentru ea si pentru el.

BOSS THE SCENT ELIXIR FOR HER

Este o versiune opulentă și foarte concentrată a clasicului BOSS The Scent pentru Ea. Acest elixir ambrat lemnos începe cu o explozie revigorantă de Piper Roz, infuzat cu elemente fierbinți care îi accentuează farmecul. Inima acestei arome pentru femei se desfășoară cu tonurile florale seducătoare ale Atropa Belladonna, creând o pânză de mister și excitație, lăsând în urmă o urmă de parfum fascinantă. Pe măsură ce parfumul se așează, dezvăluie o pânză bogată de note ambră, emanând o căldură vibrantă și o atracție captivantă după înserare.

Note:

  •  de varf: Piper Roz
  • de mijloc: Belladona
  • de baza: Ambergris

Pret

De la 681 lei (pretul poate suferi modificari, vezi aici pretul actualizat)

BOSS THE SCENT ELIXIR FOR HIM

Versiunea masculină prezintă o interpretare mai bogată, mai intensă și mai seducătoare a clasicului BOSS The Scent. Acest elixir cu arome ambrate este evidențiat de tonuri robuste de piele, începând cu o explozie vibrantă de Pimento pentru nota de vârf. În inima, esența de Lavandino della Provenza emană o aură energetică. Aroma culminează cu notele atrăgătoare de Santal Caledonian la bază.

Note:

  •  de varf: Piper Rosu
  • de mijloc: Lavanda
  • de baza: Santal

Pret

De la 587 lei (pretul poate suferi modificari, vezi aici pretul actualizat)

Locul lansarii

Disponibil acum pe Notino