Hermes H24 Herbes Vives

Hermes H24 Herbes Vives

Casa de modă franceză Hermes a lansat un nou parfum captivant intitulat “H24 Herbes Vives“. Această esență încântătoare este o adiție fascinantă la colecția deja impresionantă a lui Hermes, aducând o prospătă reinterpretare a masculinității contemporane.

În ianuarie 2024, Hermès a introdus H24 Herbes Vives, un nou parfum pentru bărbați și un secundar al lansării din 2021, H24. 

Parfumurile H24 și H24 Herbes Vives fac parte din aceeași familie olfactivă, împărtășind elemente distincte care reflectă masculinitatea modernă și eleganța caracteristică brandului Hermes. Ambele parfumuri explorează reinterpretarea prospețimii și a naturii într-un mod rafinat și sofisticat.

H24, parfumul inițial, este o expresie a unei masculinități contemporane și urbane. Cu note lemnoase și condimentate, acesta oferă o interpretare proaspătă și vibrantă a masculinității, aducând un echilibru subtil între puterea și subtilitatea aromei.

Pe de altă parte, H24 Herbes Vives este o variantă revigorantă și plină de viață a parfumului original. Cu note erbacee și verzi, acesta aduce o prospețime suplimentară și o strălucire adițională, capturând esența naturii într-un mod autentic și încântător.

Ambele parfumuri împărtășesc aceeași esență a masculinității moderne și a eleganței discrete, fiind create pentru a încânta și a inspira bărbații contemporani în căutarea unei experiențe olfactive distincte și rafinate. Astfel, fiecare variantă aduce o nouă dimensiune și o nouă perspectivă asupra universului parfumurilor Hermes, completându-se reciproc și oferind o gamă variată de opțiuni pentru cei care apreciază luxul și rafinamentul.

H24 Herbal Vives este un parfum care impresionează încă de la primul contact. Acesta este un omagiu adus simplității și naturii, cu un amestec distinct de arome erbacee și tonuri revigorante. Notele de vârf strălucesc cu prospețimea verdelui de chinină, completate de nuanțe de ienupăr și pelin, oferind o deschidere vibrantă și plină de viață.

Pe măsură ce parfumul se desfășoară, se dezvăluie o inimă aromată de salvie și rozmarin, care adaugă o notă subtilă de mister și complexitate. Aceste elemente se împletesc armonios cu notele de bază lemnoase, incluzând lemn de cedru și vetiver, conferind parfumului o adâncime și o persistență remarcabile pe piele.

H24 Herbal Vives este o declarație a stilului masculin contemporan, combinând tradiția cu inovația într-un mod echilibrat și sofisticat. Este un parfum versatil, potrivit pentru orice ocazie, de la întâlniri de afaceri la serile relaxante în oraș. Această esență încorporează esența unei bărbați siguri pe sine, care își exprimă individualitatea cu eleganță și rafinament.

Dezvoltat de parfumierul casei, Christine Nagel, H24 Herbes Vives surprinde esenta naturii urbane redescoperite dupa o ploaie racoritoare.

Christine Nagel este un parfumier recunoscut pe plan mondial, cunoscut pentru creativitatea sa inovatoare și pentru abilitatea de a captura esența unui concept în arome distincte și rafinate. Ea a fost numită parfumierul principal al casei Hermes în 2016, continuând o carieră impresionantă în lumea parfumurilor de lux.

Pentru crearea parfumului H24 Herbal Vives, Christine Nagel a fost inspirată de ideea de a reinterpreta masculinitatea clasică prin intermediul unor arome proaspete și vibrante. Ea a fost interesată să creeze un parfum care să reflecte natura, cu note erbacee și lemnoase, îmbinând prospețimea cu subtilitatea și eleganța caracteristice brandului Hermes.

Nagel este cunoscută pentru abordarea sa meticuloasă și atenția la detalii în procesul de creare a parfumurilor. Ea lucrează în strânsă colaborare cu echipa Hermes pentru a îmbina ingrediente de cea mai înaltă calitate și pentru a crea compoziții echilibrate și sofisticate. Pentru H24 Herbal Vives, Nagel a selectat personal fiecare notă aromatică pentru a obține o experiență olfactivă complexă și captivantă.

Prin tehnica sa artistică și pasiunea pentru parfumuri, Christine Nagel a adus o viziune proaspătă și contemporană în lumea parfumurilor de lux, contribuind la succesul și reputația de neegalat a casei Hermes în acest domeniu.

Această nouă adiție la colecția Hermes se alătură unui palmares impresionant de parfumuri de lux, care reprezintă excelența și inovația în lumea olfactivă. Printre alte parfumuri notabile din colecția Hermes se numără “Terre d’Hermes”, un clasic contemporan cu note lemnoase și condimentate, și “Eau des Merveilles”, o interpretare fermecătoare a prospețimii marine.

În concluzie, H24 Herbal Vives este o capodoperă olfactivă care ilustrează maestria și creativitatea lui Hermes în domeniul parfumurilor de lux. Cu notele sale distinctive și eleganța sa subtilă, acest parfum captivant își câștigă cu ușurință locul printre cele mai exclusive și rafinate esențe disponibile astăzi.

Cu o combinație de prospețime, complexitate și masculinitate rafinată, H24 Herbal Vives de la Hermes este destinat să devină unul dintre cei mai căutați și apreciați parfumuri ale secolului XXI.

Parfumul este disponibil in varianta reincarcabila in cantitatea de 50ml, 100 ml si 200 ml.

Pret

De la 503 lei (pretul poate suferi modificari, vezi aici pretul actualizat)

Locul lansarii

Disponibil acum pe NOTINO