Natasha Denona Berry Pop

Natasha Denona Berry Pop

Natasha Denona și-a lansat recent noua colecție Berry Pop chiar la timp pentru Ziua Îndrăgostiților. Colecția este disponibilă acum si include 3 produse: paleta fard obraz si iluminator, ruj de buze hidratant cremos si creion de buze.

BERRY POP CHEEK TRIO

Inspirata de paleta bestseller My Dream Cheek Trio, noua versiune in nuanta de merisoare compusa din fard de obraz și iluminatoare în 3 formule sublime, ușoare, care pot fi purtate singure pentru un aspect proaspăt si natural stralucitor, sau in straturi pentru a obtine o luminozitate 3D intensă:

  • Fard de obraz cremos intr-o nuanta mata de afine: combina tehnologia avansata de gel cu o rasina unica pentru o acoperite neteda si cremoasa cu un finisaj subtil
  • Baza cremoasa iluminatoare: fabricată cu extract de lichi antioxidant și uleiuri hidratante luminoase, această formulă cremoasa folosește tehnologia 3D texturată pentru o eficienta ridicată și o nuanță roșu corai cu o strălucire nud aurie care pare să vină din interior.
  • Iluminator Icy Pink Champagne: intr-o nuanță măgulitoare de șampanie roz glacial, această formulă gel-pudră adaugă o strălucire netedă, ultra-strălucitoare tuturor tonurilor de piele.

Pret

275 lei

BERRY POP LIPSTICK

Cel mai bine vândut ruj cremos de la Natasha Denona în noua formulă curată, vegană, acum în nuanța de merișor  Berry Pop.  Îmbogățit cu extracte de papaya și aloe vera, rujul Berry Pop oferă o hidratare lejera și un finisaj luminos, oferind buzelor un efect strălucitor de sorbet de afine.

Pret

140 lei

BERRY POP LIP CRAYON

 

Creionul de buze de lungă durată, foarte pigmentat preferat de fani, în nuanța de merișor  Berry Pop, ofera o alunecare ușoară.  Această formulă ultra-cremoasă, care nu se usucă, este infuzată cu un amestec de uleiuri  mătăsoase pentru o purtare confortabilă pe tot parcursul zilei. Creionul este rezistent la transfer.

Pret

130 lei

Locul lansarii

Disponibil acum pe SEPHORA